Gratis films downloaden

Gratis films downloaden

Films downloaden? Je zou denken dat maar weinig mensen dat doen nu er legale manieren zijn om dat te doen. Netflix, Videoland, er zijn vele manieren om legaal naar films en series te kijken. Toch download het over grootste deel  van de filmfreaks nog steeds uit nieuwsgroepen of via torrents.

Illegaal films downloaden, waarom?

gratis films downloadenNetflix heeft erg veel leden en groeit nog steeds. Toch kiezen veel mensen liever voor een payserver, zoals Eweka, zodat voor 7 euro per maand onbeperkt kunnen downloaden uit nieuwsgroepen. Waarom? Het aanbod op Netflix is leuk maar beperkt. Het aantal films en series is beperkt. Het wisselt ook, om de zoveel maanden worden films en series verwijderd en vervangen. Opzoek naar een specifieke film of serie? Meestal hebben ze die dan niet. Dat probleem heb je niet als je download uit nieuwsgroepen. Vrijwel alle films en series die bestaan zijn te vinden in nieuwsgroepen. In de meeste gevallen in ultra HD kwaliteit, met uitmuntende Nederlandse ondertiteling.

Uit nieuwsgroepen of torrents downloaden

Als je het legale aanbod te beperkt vindt, kan je uit nieuwsgroepen downloaden. Maar dan heb je een downloadserver voor nieuwsgroepen nodig. En dat kost dan weer 5 tot 10 euro. Pure Usenet is een goedkope payserver provider. Eweka is een fantastische provider die net een paar euro duurder is.

Kies je voor torrents? Die kan je wel gratis downloaden, je hebt immers geen payserver nodig om torrents te downloaden. Echter, wie torrents download, deelt zijn of haar locatie. Door met je gewone thuis PC te downloaden, kunnen derde partijen zien wat je download. Om dat te voorkomen, heb je een VPN nodig. En ja, helaas kost een VPN ook geld. Een gratis VPN ondersteunt het bittorrent protocol niet. IPvanish is een uitstekende VPN provider, waarmee je anoniem kan downloaden. IPvanish kost 5 euro per maand, als je voor een jaarabonnement kiest.

Downloaden kost geld?

De beste manier om te downloaden is met zowel torrents als uit nieuwsgroepen, dan kan je namelijk een iedere film of serie vinden en downloaden. Maar dan heb je dus een payserver en een VPN nodig, wat bij elkaar ongeveer 8 – 10 euro per maand kost. Het kan echter ook gratis.

Gratis VPN en payserver

Er zijn veel VPN en payserver providers. En, véél van die aanbieders bieden een tijdelijke VPN of payserver aan, die je eerst gratis kan testen. Je kan eindeloos veel VPN en payserver providers gratis testen. De beste payserver provider is Eweka. Ze bieden naast een goede payserver namelijk ook een goedkope VPN aan. Zo kan je dag en nacht voor een klein bedrag eindeloos veilig via torrentsites en uit nieuwsgroepen downloaden.


Reageren is niet mogelijk.