Nieuwsserver proberen

Nieuwsserver proberen

Zoek je een goedkope nieuwsserver? Wij hebben een overzicht van de beste nieuwsservers in de EU en VS. Wat en of je er iets voor wilt betalen bepaal je helemaal zelf. Sommige nieuwsservers zijn namelijk gratis te proberen.

Snelle nieuwsservers

Indien je beschikt over een zeer snelle internetverbinding en veel erg download, kan je kiezen voor een snelle nieuwsserver. Je kan dan 24 uur per dag, 7 dagen per week, downloaden met de allerhoogste snelheden.
nieuwsserver

Het voordeel van een iets duurdere nieuwsserver is dat je toegang hebt tot meer nieuwsgroepen, een hoge retentie hebt en dus veel meer kan downloaden. Het is in sommige gevallen mogelijk om meerdere HD films te downloaden binnen een uurtje. De prijs is te overzien, voor €15 tot maximaal €25,- per maand heb je een zeer snelle nieuwsserver. Betaal je per jaar dan is het gebruikelijk dat je een aanzienlijke korting krijgt.

Goedkope nieuwsserver

Als je internetverbinding wat langzaam is of als je zelden download, heb je geen dure nieuwsserver nodig. Heb je een langzame internetverbinding dan is het een optie om te downloaden als je geen gebruikt maakt van het internet. Zelfs met een goedkope nieuwsserver, die wat langzamer is, kan je in een halve dag toch makkelijk 5 films downloaden. Voor slechts €3,- per maand zijn er nieuwsservers te vinden die uitstekend werken voor als je een trage internetverbinding hebt.

Gratis nieuwsservers proberen

Geen zin om een abonnement af te sluiten voor een week, maand of jaar? Dan kan je ook een gratis nieuwsserver proberen. Vele aanbieders bieden een vrijblijvende gratis nieuwsserver proef aan. Het aanbod verschilt nogal.Zo kan je bij enkele aanbieders een week gratis downloaden zonder datalimiet. Er zijn ook aanbieders die je een datalimiet geven van bijvoorbeeld 10 of 30 GB. In zeldzame gevallen kan je een maand downloaden met een datalimiet van 150 tot soms wel 600 GB. Wij hebben de beste aanbieders die een gratis nieuwsserver aanbieden opgenomen, zodat je kan kiezen. Indien een gratis usenet nieuwsserver niet bevalt kan je altijd een andere aanbieder gratis proberen.

Nieuwsservers van Nederlandse bodem

Sommige mensen willen perse een Nederlandse aanbieder. Je kan op deze website de beste Nederlandse aanbieders vinden die een gratis account aanbieden. Het voordeel van een Nederlandse aanbieder is dat je bij vragen contact op kan nemen met een Nederlandstalige klantenservice.

Amerikaanse aanbieders

Toch liever een Amerikaanse aanbieder? Er zijn er meer dan genoeg! Er is een ruime keuze uit talloze Amerikaanse nieuwsserver aanbieders. De meeste zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen.
Ook heeft de meerderheid van de aanbieders een gratis nieuwsserver account. Een uitstekende Nederlandse aanbieders die je gratis kan testen is Eweka.

Anoniem downloaden met een VPN

Tegenwoordig hebben alle aanbieders TLS , de opvolger van SSL. Met TLS is het voor derden, zelfs voor je ISP, niet mogelijk om te zien wat je download. Je hoeft bijna nooit iets in te stellen. Indien je wel iets moet instellen is dat de gebruikte poort, aanbieders van nieuwsservers laten duidelijk weten welke poorten je kan gebruiken en hoe je dit moet instellen in je favoriete downloadprogramma, zoals SABnzbd, Grabit en Spotnet.

Veel mensen willen echter extra privacy door een ander IP adres aan te nemen. Dat kan met een VPN. Enkele van de beste nieuwsserver providers bieden een gratis VPN aan bij een jaarabonnement. Niet alleen handig als je wilt downloaden, een VPN is ook erg praktisch als je op een onbeveiligd open WiFi netwerk zit of gewoon anoniem wilt surfen.

Reageren is niet mogelijk.